26-03-05

Belgen winnen met 4 -1 van Bosnië-Herzegovina

Het nationaal elftal heeft de cruciale wedstrijd in de WK-voorronde tegen Bosnië-Herzegovina gewonnen met 4 - 1. Met deze overwinning laait ook de hoop op deelname aan het WK in Duitsland weer op.

 

De match begon dramatisch voor de Belgen. Om te beginnen was er de falende geluidsinstallatie waardoor er geen volksliederen gespeeld werden. Enkele momenten later, 55 seconden na het begin van de match, was er meteen al een goal van Bajramovic. Het was Mpenza die op het kwartier na een mooie aanval gelijk maakte. België bleef de betere ploeg in de eerste helft en zag dat op slag van rust beloond met een goal van Daerden, nadat Mpenza even daarvoor al de paal had getroffen.

 

In een overtuigende tweede helft dikten Mpenza en Buffel met mooie goals de score aan tot 4-1. Woensdag spelen de Rode Duivels hun volgende kwalificatiewedstrijd, in San Marino.


Programma kwalificatieronde WK2006


22:47 Gepost door Jantje de Belg | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Een zeer triestig begin....Jan... maar gelukkig hebben de duivels bewezen dat ze met samenspel wel kunnen winnen.....nog een zalig paasfeest voor gans uw familie.....:-)pepino

Gepost door: pepino | 27-03-05

Rode Duivels winnen tegen San Marino De Rode Duivels hebben vanavond het WK-kwalificatieduel tegen voetbaldwerg San Marino gewonnen met 1-2. De Belgsiche doelpunten werden gescoord door Timmy Simons en Daniël Van Buyten. Deze overwinning brengt de Duivels weer op de goede koers richting WK.

Selva, de enige prof-voetballer in het team van San Marino, scoorde het tegendoelpunt. Van der Heyden en Kompany kregen een gele kaart en moeten het duel tegen Servië missen.

Gepost door: Jantje | 30-03-05

De commentaren zijn gesloten.