21-03-05

Brusselse brandweerman heeft rommeligste bureau

Het bureau van commandant Alain Gibson

 

De prijs van "Het rommeligste bureau van België 2005" gaat naar commandant Alain Gibson van de Brusselse brandweer. Hij wint een poetsbeurt door een professioneel schoonmaakteam en nieuwe bureaustoelen. De winnaar wordt ook een nieuwe manier van werken aangeleerd door het opleidingsbureau Time-Smart, de organisator van de wedstrijd.

 

Uit alle inzendingen maakte Time-Smart een selectie van de vijf meest rommelige bureaus. Uit die selectie koos de jury een winnaar. Volgens de jury is het bureau van commandant Gibson niet alleen rommelig, ook de vensterbanken, de vloer en de tafel zijn bedolven onder de paperassen. Gelukkig is het bureau niet groter en zijn er niet meer vensterbanken, zegt de jury, anders lag hier nog meer rommel.

 

Time-Smart zal Alain Gibson een nieuwe manier van werken en klasseren proberen aan te leren. Door een structuur in de dagelijkse routine te brengen, hoopt Time-Smart dat het bureau opgeruimd blijft en commandant Gibson zo zijn werk onder controle houdt.

 

Op de site van de wedstrijd konden de bezoekers stemmen. Het bureau met de meeste stemmen, won de publieksprijs. Die gaat naar loodgieter Jules Buisseret.
16:57 Gepost door Jantje de Belg | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.