12-12-04

De Zinneke Parade afgelopen mei was een van de topdagen voor Brussel

De voorbereidingen voor de nieuwe parade in 2006 zijn volop aan de gang. Het thema voor die nieuwe editie wordt dit jaar via een publieke oproep gekozen.

 

Naast het herbekijken van de partnerships, gaan de voorbereidingen voor deze tweejaarlijkse spectaculaire straatparade ook over het bepalen van een thema. Vandaag hoopt de organisatie dat nieuwe thema te kunnen vastleggen zodat de verschillende verenigingen die deelnemen ermee aan de slag kunnen.

 

Anders dan bij vorige edities bepaalt het publiek met welk thema de parade in 2006 de straten op trekt.  Uit de grote respons werden een twintigtal thema's weerhouden. Over die voorstellen wordt vandaag 12 december in de Sint-Gorikshallen gedebatteerd. De samenkomst wordt een ontmoetingsplaats voor mensen die op de een of andere manier iets met de Zinneke Parade te maken hebben of gewoon zin hebben om samen te werken. 

 

Zondagavond wil de organisatie met één centraal thema voor de Zinneke Parade 2006 afsluiten, zodat de voorbereidingen een volgende fase kunnen ingaan.07:37 Gepost door Jantje de Belg | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Meervoudig thema rond de toekomst De uiteindelijke keuze voor het centrale thema viel op de toekomst. Dit thema wordt door de organisatoren nog opgedeeld in een vijftal subthema's.
De parade zal nagaan hoe alternatieven uitgedacht kunnen worden voor de toekomst. Het antwoord daarop ziet u in 2006 tijdens de vierde editie van de Zinneke Parade.

Gepost door: Jantje | 13-12-04

De commentaren zijn gesloten.