20-11-04

Fouad Ahidar (Spirit) - praat over incident KFC Haren op TV Brussel

Fouad Ahidar vindt de bedreigingen aan het adres van een aantal politici heel ernstig. Hij zegt dat onze democratie in gevaar is als we niet meer kunnen zeggen wat we willen. Dat zei hij in het TV-Brussel Nieuws.

 

Ahidar zegt dat hij ook uitgespraken heeft gedaan die niet goed onthaald werden. Zo werd hem verweten dat hij in een partij zit die het homohuwelijk goedkeurde. Toen werd hem gezegd dat hij uit die partij moest stappen of hij zou in de problemen komen.

 

Ahidar zei verder nog dat hij de beslissing om scholierenploeg van FC Haren te schorsen, geen goede beslissing is. "Maar tien jongeren hebben iets geroepen dat niet mocht, maar er worden honderd jongeren gestraft." Dat gaat problemen opleveren, zegt Ahidar.

08:41 Gepost door Jantje de Belg | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Fouad Ahidar (SPIRIT) Beste Jan,

U kunt van mij aannemen dat ik uw mening best respecteer. Ik hoop niet dat België helemaal uiteenvalt want dan komen in Vlaanderen rechts-extremisten aan de macht. Ik ben wel solidair met Vlaanderen èn dus ook met Brussel! Die MIVB-bestuurders waren geen allochtonen, dat maakte het juist zo schrijnend. Mijn grote vriend Fouad Ahidar (SPIRIT) doet veel aan het verbreiden van de boodschap dat tweetaligheid economisch beter is voor Brusselaars.

Ik kom graag in uw stad. Sinds ik betrokken ben geraakt bij de Vlaamse Beweging ben ik gek genoeg me ook meer in de Franse taal gaan verdiepen. U ziet: mijn mening is genanceeerder dan op het eerste gezicht lijkt.

Ik probeer Vlamingen ook af te remmen in dromen over Groot-Nederland. De verschillen zijn groot, te groot.

Zelf zou ik liefst in de buurt van Brussel komen wonen.

Beste groeten uit multicultureel Utrecht; hier op Kanaleneiland hebben velen familie in Brussel.

Sally Mens
Utrecht

Gepost door: Sally Mens | 31-07-05

De commentaren zijn gesloten.