03-09-04

6de BELGIAN BEER WEEKEND Grote Markt – Brussel

Van vrijdag 3 tot en met zondag 5 september 2004 organiseren de Belgische Brouwers en de Ridderschap van de Roerstok der Brouwers, in samenwerking met de Stad Brussel, de 6de editie van het BELGISCH WEEKEND VAN HET BIER op de Grote Markt te Brussel.

 

Een ruim aanbod van kleine, middelgrote en grote Belgische brouwerijen stellen er hun meest uitgelezen bieren voor. De toegang is gratis en de prijzen van het bier democratisch!

 

Bent u zelf een overtuigd bierliefhebber en wenst u iets nieuws te proeven? Of wist u écht niet dat België het meest diverse aanbod aan unieke biertypes en -merken in de wereld heeft? Misschien wenst u gewoon een gezellige babbel te slaan met de brouwer van uw geliefkoosd biermerk? Of bent u een liefhebber van ‘terrasjes doen’ en een heerlijk Belgisch biertje degusteren op het mooiste marktplein ter wereld lijkt u wel wat?

 

Noteer vandaag nog de data in uw agenda:

vrijdag 3 september van 18 tot 22 uur,

zaterdag 4 september van 11 tot 22 uur en

zondag 5 september van 11 tot 20 uur.

 

Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

 

Belgisch Bier
BELGISCH WEEKEND VAN HET BIER

17:21 Gepost door Jantje de Belg | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Belgische vlag ... De blog vrijvlaanderen.skynetblogs.be, dat niets meer dan een samenraapsel is van separatistische en nostalgieke, collaborationische pro-nazi nep en snert, laat een Belgische Vlag zien die door de plee wordt gespoeld. Onaanvaarbaar. Wat denkt U en wat kan U doen. Bedankt voor Uw aandacht.

Gepost door: Doorsnee Vlaming | 05-09-04

hallo het ziet er niet slecht uit in Haren.
We komen nog eens af ;-)

Gepost door: M&G | 07-09-04

De commentaren zijn gesloten.