28-05-04

Mijn eerste stappen in blogland

Ik ben in de eerste plaats een geboren en getogen Harenaar (1130 Brussel), het enige dorp in de grootstad Brussel met een echt authentiek Vlaams karakter. Ten tweede ben ik een Brusselaar, een Vlaming en tenslotte een echte Belg in hart en nieren.

 

Deze foto is er ééntje toen ik zo een eind in de twintig was en werkzaam was bij het bedrijf La Construction Soudée, waarover ik het later uitgebreid zal hebben in verband met de evolutie door de jaren van mijn gemeente en omliggende.


20:52 Gepost door Jantje de Belg | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

blub eindelijk, een echte Belg.
Kunt ge voor ons eens Jurgen Verstrepen eens op zijn plaats zetten op de reactieboxen op zijn blog?
Dank bij voorbaat.

Gepost door: Fish | 30-05-04

storingen Jantje,
de berekening van de tussentijdse factuur gebaseerd op de gegevens die door
Ik zocht info over 't Oogenblik en vond die o.m. op je website. Er waren wel wat stoorzenders in de communicatie, zoals hierboven. Tijdens mijn bezoekje was ik aan het genieten van een cd'tje van Juliet Turner, een Noord-Ierse madamme die ik enkele jaren terug op reis leerde kennen. De cd, en dus haar muziek, niet zijzelf.

Het was nog even zoeken voor ik de 'uit'knop vond van de 'verrassende' muziek op je overigens prima blog. Maar heel lang scrollen... en dus wat gezoek tot ik de mediaplayer met de gevallen ster-radio vond.

Prima blog dus, maar - voor mensen die hun pc ook reeds als een stereo gebruiken - nòg beter als je ons de mogelijkheid geeft om de muziek al meteen uit te schakelen. Of iedereen gewoon de keuze geeft om al dan niet wat muziek op de achtergrond van je site te horen. ;)

Goedbedoeld overigens. Ook al zijn er beslist betere radiostations als Q.

Guten Tag (om in de taal van dit 'Kommentare' webformulier te blijven),

Patrick

ps: geen reply e-mailadres. Vanwege totaal geen idee of Belgacom de in de blogs neergetikte e-mailadressen al dan niet voor eigen gebruik oogst.

Gepost door: Patrick | 25-10-04

De commentaren zijn gesloten.